Cedevita ne briljira, ali Zagreb bez Kasuna im ne može ništa

INDEX i BetPlace.net svaki dan vam donose analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Uprava Zagreba je nakon sramotnog poraza od Splita prošli tjedan smijenila Androića i za novog trenera postavila Brajkovića. Zagreb je na poluvremenu gubio 40 razlike, primili su 69 poena. Ne treba biti previše pametan pa zaključiti da igrači nisu bili pretjerano motivirani u toj utakmici, jer Split sigurno nije te kvalitete da može zabiti 69 poena i voditi 40 razlike na poluvremenu. Istina, Zagreb ima velikih problema, nemaju Kasuna, u lošoj su formi. No najmanji problem u ovoj priči je s igračke strane, jer za ovu ligu i ovaj rang natjecanja i ovakav Zagreb je među tri ekipe. Najveći problem je nedostatak financija, bezglava uprava u kojoj su ljudi koji su zalutali u sport i koji nemaju veze sa sportom. U prvoj utakmici pod vodstvom Brajkovića, Zagreb je uvjerljivo s 50 razlike pobijedio Brod koji je bio bez dva igrača iz petorke. Danas će Zagrebu osim bez Kasuna biti i bez Šarića koji je u SAD-u. Brajković najavljuje kako će Zagreb igrati puno brže pod njegovim vodstvom:

-Polako ulazimo u ritam koji očekujem, cilj je da malo više trčimo, to nam treba pogotovo jer nemamo visinu. Zadovoljan sam što su momci to odmah prihvatili, ekipa treba biti kondicijski i motorički jako dobra za takav način igre, na treningu od njih tražim što više trke.

Cedevita je nakon poraza od Cibone uvjerljivo razbila Zadar s 27 razlike. Nakon osvajanja Kupa i izborenog final foura ABA lige, igrači su se malo previše opustili. Istina imali su i problema s ozljedama. Izvan stroja su bili Vukušić i Princ, ali pristup i igra su bili veteranski. To se posebno odnosi na Drapera koji igra puno lošije ove sezone nego lani. Djeluje totalno nezainteresirano, nemotivirano. Ne zna se je li gori u obrani ili u napadu. Smodiš djeluje i igra kao pravi veteran i osim odlične utakmice u finalu Kupa protiv Zagreba nije opravdao svoj visoki ugovor. Anzulović je uoči ove utakmice izjavio kako sada ima sve igrače na treningu osim Vukušića i da se polako dižu u formi.

-Dosta je naših igrača bilo odsutno zbog ozljeda, propuštajući treninge i nisu u pravoj natjecateljskoj formi, prije svega u pogledu snage pa se to osjeća u fizičkoj pripremi, ali nadam se da ćemo treninzima što prije doći u optimalno stanje. Utakmica sa Zagrebom je pravi derbi, ti ogledi već duže vrijeme imaju poseban naboj a tako će biti i u srijedu. Vjerujem da će i ova, kao i prijašnje utakmice, biti lijepa za gledatelje i navijače, i da ćemo odigrati dobro i angažirano, respektirajući Zagreb u Trnskom.

BetPlace.net preporučuje:

Cedevita ima veliku prednost pod košem. Bilan bi trebao dominirati pored Halilovića i Rikića, kao i ostatak visokih igrača Cedevite. Na bekovskim pozicijama su poprilično izjednačeni. Cedevita ne briljira, ne izgledaju dobro, ali u svakom slučaju izgledaju bolje od Zagreba. Ml pobjeda Cedevite je kombo materijal.

Pročitajte više