Egipat testira ambicije BiH, Sušić: Ne bi bilo dobro da izgubimo!

Foto: Guliver Images/Getty Images

BOSNA I HERCEGOVINA večeras će u Innsbrucku s početkom od 18.30 sati odmjeriti snage protiv Egipta. Izbornik reprezentacije BiH, Safet Sušić,  poručio je kako se nada da će njegova momčad odigrati dobru utakmicu te da će u konačnici doći do pobjede.

"Nisam znao da je Egipat osam puta osvojio Afrički kup, ali to dovoljno govori o njima i o tome koliko su jaki. Ovo je prijateljska utakmica, tako da ne bi bilo dobro da izgubimo. Nama je svaki rezultat bitan. Naravno, može se dogoditi da izgubiš utakmicu, ali ne bi trebao", rekao je Sušić u uvodu. BiH se priprema za svoj premijerni nastup na SP-u u Brazilu, gdje su u skupini s Nigerijom, Iranom i Argentinom.

"Nismo mi izabrali Egipat zato što igramo s Iranom i Nigerijom, izabrali smo ih zato što su snažna momčad. Mislim da su čak i jači od Irana. Uvjerit ćete se u njihovu snagu", napomenuo je Sušić, koji je najavio da će pružiti priliku onim igračima koji do sada nisu bili u prvom planu.

Isto tako, Sušić je izjavio kako postoji mogućnost da Miralem Pjanić propusti utakmicu zbog ozljede, a isto vrijedi i za Mensura Mujdžu.

Prati nas i na Facebooku:

 

Pročitajte više