Evo na čemu je najskuplji nogometaš svijeta vječno zahvalan Luki Modriću!

Foto:Instagram/Gareth Bale

NAJSKUPLJI nogometaš svijeta Gareth Bale, koji je prošlog ljeta iz Tottenhama stigao u Real Madrid za 100 milijuna eura, novinarima je otkrio kako mu je Luka Modrić najviše pomogao u prilagodbi na Madrid.


"Modrić mi je puno pomogao. Zajedno smo igrali pet godina u Londonu i tamo smo se jako dobro slagali. Tako je Luka bio veliki plus za mene kad sam dolazio u Real", rekao je Velšanin za BT Sport.

"Naravno da sam s njime razgovarao o svemu. Kad je on dolazio u Madrid, nije tamo nikoga poznavao pa mu je bilo teško prvu godinu. To što je on bio tamo, pomoglo mi je da se brže prilagodim, preko njega sam upao u društvo, imao sam se s kime družiti umjesto da budem usamljen. Bio mi je od velike pomoći i na terenu. Vrlo sam mu zahvalan", dodao je Bale.



"I Luka, ali i neki drugi igrači pomogli su mi da nađem smještaj, odlučim gdje ću živjeti, i s time sam zadovoljan. Sretan sam u Madridu i nadam se da ću ovdje dugo ostati", zaključila je Realova zvijezda koja je u prvoj sezoni postigla 20 golova.

Dok je Bale vrlo brzo postao nezamjenjivio dio prve momčadi, Modrić je ove sezone glavni motor Ancelottijeve ekipe koja sljedećeg tjedna protiv madridskog Atletica igra u finalu Lige prvaka za deseti europski naslov. Primeru su već izgubili.

Pročitajte više