Fatalna bakica: Florenzija zbog slavljenja gola s nonom kaznio sudac, ali i njegova Roma

Screenshot: Youtube

ALESSANDRO FLORENZI, napadač Rome i dijete tog kluba, u 10. minuti utakmice protiv Cagliarija postigao je vodeći gol, a 23-godišnjak ga je proslavio tako da se popeo na tribinu kako bi zagrlio svoju 82-godišnju baku koja je s ostalim članovima obitelji gledala utakmicu.

Nona Auror rasplakala se od sreće, ali sudac Sebastiano Peruzzo nije imao razumijevanja za ovu obiteljsku razmjenu nježnosti i Florenziju je pokazao žuti karton.

"Ovaj gol želim pokloniti svojoj noni. Rekla je da će doći na utakmicu jedino ako je dođem pozdraviti, pa sam to i učinio" izjavio je mladi napadač koji je čak šest mjeseci čekao na gol. Postigao je pred bakom u pobjedi 2:0, Rominoj četvrtoj uzastopnoj u Serie A.

Ali, nije žuti karton jedina kazna Florenziju za slavljenje gola s bakom na tribini Olimpica, poslije utakmice trener Rudi Garcia potvrdio je kako će napadač biti novčano kažnjen po klupskom pravilniku, koji predviđa sankcije za svaki karton koji igrač dobije bez potrebe.

"Platit će kaznu, ali će mu zbog toga biti drago. Bila je to krasna scena, njegova baka tako oduševljena i dirnuta, ali neka pripazi, s ovim potezom mogao bi postati idol svih talijanskih baka."

Pročitajte više