Favoriti Torcida kupa večeras na terenu: Nastupaju Jukić, Marinović, Suton, Mijatović...

PONOVO će večeras tribine igrališta u Vukovarskoj biti dobro popunjene jer nas očekuje odlična večer malog baluna. Već u prvoj utakmici imamo ekipu Kogo za koju nastupa prava svita hrvatskih reprezentativaca koja ih svrstava u prve favorite turnira. Jukić, Marinović, Suton, Mijatović su samo neka od imena. Samo ne treba zaboraviti da Torcida kup favoriti vrlo rijetko osvajaju, u 18 godina tek par puta, upravo iz razloga što klapama iz ulice to bude dodatni motiv da daju sve od sebe.

Da je ždrijeb odredio da ovo bude posebna večer vidi se i iz narednih susreta u kojima nastupaju prošlogodišnji osvajač 3. mjesta Klesarstvo Dicmo Bazenska tehnika koje će pokušati potopiti Prugovo te odmah za njima viceprvaci 2011. ekipa Ražina kontra Atlantide.

Svakako se večeras isplati posjetiti Vukovarsku, ulaz 5 kuna, pivo Beck`s.

19:00 Cigini momci – Kogo

20:00 Nevera Postira – CB Madona

21:00 Prugovo – Klesarstvo Dicmo Bazenska tehnika

22:00 Torcida Ražine – Konoba Atlantida

23:00 Torcida Trial – Crveni križ Split

Pregled jučerašnjeg dana

U najboljoj utakmici dana susrele su se i najkvalitetnije ekipe, Strožanac je preko trostrukog strijelca Perišića sklopio Smrdečiji Suman tendu i prošao u 2.kolo. Tako još jednom Bilić, Simunić i ostala prvoligaška ekipa napuštaju turnir već na samom početku. U tri dvoboja nije bilo nikakvih dilema, Šoltani iz Maslinice, Vodičani i Hrvatski feniks sa Visoke su lagano prošli u drugo kolo. Najlakše Šoltani jer se protivnik nije ni pojavio. Vodičani su sedmicom u mreži ispratili Brnaze kući, a raspoloženi Bajamić s 3 zgoditka Torcidu Ninčeviće.

Jedina utakmica s dozom neizvjesnosti je bila ona Kraljeva nerada koji su i ovaj put dobro posao odradili. Teško, ali uspješno, Jerončić je trećim svojim zgoditkom u 28.minuti zaključio utakmicu u korist svoje ekipe.

Maslinica UTD Šolta-Sitoma 5:0

MNK Okruk Uljare Bilaja-Kraljevi nerada 2:3 (0:2)
L.Grabovac 21, I.Grabovac 23 - Jerončić 7, 15, 28

Brnaze 2 – Torcida Vodice 0:7 (0:2)
Troskot 8, Šprljan 15, Bašić 17, Salajpal 22, 25, Babac 29, Birin 30

Torcida Ninčevići – Hrvatski feniks Visoka 2:6 (1:4)
Milovac 8 Rašić 25 – Budimir 6, Bajamić 10, 12, 14 Batinić 22 Cipci 29

MNK Strožanac-Smrdečija Suman Tende 5:3 (2:0)

Pročitajte više