Inter na Kantridi gledao najskupljeg igrača HNL-a!

Foto: Hina

VEZNJAK Dinama i hrvatske reprezentacije Marcelo Brozović nalazi se na meti mnogih europskih klubova, a izgleda da je među onima koji su najviše zainteresirani milanski Inter, čiji je član i Mateo Kovačić.

Nerazzurri su naime poslali svog izaslanika na uzvratni susret finala Hrvatskog kupa između Rijeke i Dinama na Kantridi i može se očekivati da će u Maksimirsku 128 uskoro stići i ponuda za 21-godišnjeg nogometaša, koji je za nagradu na kraju sezone dobio poziv izbornika Kovača na prošireni reprezentativni popis za SP. Brozovićev transfer iz Lokomotive u Dinamo može se razmatrati i kao najskuplji u povijesti HNL-a, no Dinamo bi uskoro mogao vratiti uložene milijune.
 
"Mislim da je Brozović spreman za veliki klub i veliku ligu. Ima 21 godinu, ali igra veoma inteligentno, kao da ima primjerice 27 godina. Rekao bih da je na sličnoj razini kao Modrić i Rakitić u njegovom dobu", poručio je za Sky Sports igračev menadžer.
 
"Tko ga traži? Mnogi europski klubovi, uključujući talijanske, prate ga svaki tjedan već jedno duže razdoblje, sigurno imaju sve informacije o Marcelu", nastavio je, uz zaključak: "Prije par godina kad su neki klubovi došli po njega, on nije bio spreman za taj korak. Ovog ljeta će biti."
 
Vezano uz interes Intera, spominje se iznos od pet milijuna eura koji će Zdravko Mamić tražiti za Brozovića, a talijanski klub navodno želi zgotoviti transfer prije početka Svjetskog prvenstva.
 
 
 

Pročitajte više