Juventus grize, Mišković za sada trpi: Još nisam vidio ponudu za Kramarića!

Foto: NK Rijeka 

DAMIR MIŠKOVIĆ stigao je jučer na Kantridu. Predsjednik Rijeke nije želio propustiti utakmicu sa Standardom. Nova europska pobjeda Riječanima nudi spektakl u zadnjem kolu skupine Europa lige. Za proljeće u Europi čeka ih gostovanje kod Seville. 

"Razmazili smo vas, medije. Sada svi od nas očekuju visoke pobjede u Europi. Ja sam prezadovoljan, bila je to jedna dobra utakmica, odradili smo prvi dio kako je trebalo. Dali smo dva gola, u nastavku smo priveli utakmicu kraju. Rekao sam momcima da se opuste, stadion i ambijent stoje iza njih. Europa liga nagrada je svima u gradu.", rekao je Mišković i čestitao igračima na velikoj sezoni. 

"Ne razmišljamo o drugom krugu. Ovo je za nas nagrada. Nećemo pretjerivati ni biti bahati, napravili smo puno i razveselili ljude. Vidjeli smo i da se Sevilla može pobijediti, pa zašto ne bi izgubila i od nas. Ipak, to nije imperativ", ustvrdio je predsjednik.

Mišković je stigao iz Nigerije i zbog Andreja Kramarića. Njegov transfer se zahuktava, Juventus je opasno zagrizao, ali visina odštete i dalje je kamen spoticanja, kako doznajemo iz krugova bliskih klubu.

"Nećemo špekulirati, jasno mi je da novinari žele čuti vijest, ali... Onda kada ponuda bude dovoljno dobra, kada svi budemo zadovoljni, Andrej će otići. Juventus je zainteresiran kao i drugi klubovi. Ne možemo nikome zabraniti da ode vani i ostvari san. No, ja još nisam vidio nijednu ponudu za Andreja. Volio bih da ga zadržimo još tri godine, a ne samo do ljeta. No, to će biti jako teško", jasan je Mišković. 

Pročitajte više