Kakav bolesnik: Izraelski sportski junak protivnika nazvao nacistom i poželio mu tumor na mozgu!

Screenshot: Youtube

GUY PNINI, kapetan simbola izraelskog sporta, Maccabija iz Tel Aviva i istaknuti reprezentativac te zemlje, šokirao je nevjerojatnim ispadaom na utakmici protiv rivala Hapoela: Suparničkom igraču Jonathanu Skojldbrandu rekao je da je nacist. Ali, to nije sve:

"Dok me je čuvao, Pnini me je nazvao nacistom, ali tu se nije zaustavio, poslije ove uvrede, rekao mi je kako želi meni i mom ocu da dobijemo rak i tumor na mozgu.

Usput me je nekoliko puta častio sa riječi koja počinje na "j". To što mi je govorio toliko me užasnulo da nisam vjerovao što čujem i mislio sam da ga nisam dobro razumio, ali on je nastavio maltretirati me.

Ne mogu vjerovati da se tako ponaša netko tko je kapetan institucije kao što je Maccabi i reprezentativac Izraela!" poručio je Šveđanin i odmah poslije utakmice (koju je Maccabi dobio 91:72) Izraelskom košarkaškom savezu prijavio Pninija zbog "verbalnog zlostavljanja".

Izraelski ministar sporta Limor Livnat izjavio je da je šokiran Pninijevim ponašanjem: "Prešao je sve granice sportskog ponašanja, ali i ljudskosti i od nadležnih institucija zahtjevam hitnu reakciju protiv njega".

Nakon što se saznalo kako je brutalno izvrijeđao suparnika, Pnini je izgubio kapetensku traku Maccabija, a izraelski mediji pišu kako će vjerojatno biti suspendiran do kraja sezone.

Pročitajte više