Kako kapetan podržava novog trenera: Terry trenira s Di Matteovim brojem na dresu!

Screenshot: Daily Mail

RAFAELU BENITEZU nije lako na početku trenerskog staža u Chelseaju. Kao što smo već pisali, za to je sam kriv, ali dok je očekivao da mu navijači prirede hladnu dobrodošlicu, sigurno se istom nije nadao i od svoje "produljene ruke na terenu".

Nakon što su Beniteza za vikend navijači protiv Cityja dočekali povicima "Samo je jedan Di Matteo" i "Ne želimo te ovdje", kao i brojnim natpisima podrške bivšem treneru Robertu Di Matteu, kapetan momčadi John Terry odlučio je još jednom potvrditi koliko je kontroverzan.

Na prvom trening novog šefa, pojavio se u dresu s malim brojem 16 na prsima (Terryjev je 26),  što je "slučajno" broj koji je Di Matteo nosio kao igrač Italije i Chelsea, gdje je s velikim uspjehom igrao šest godina (1996-2002), tijekom kojih je postao jedan od najomiljenijih igrača kod navijača. Kultni status do kraja je potvrdio trenerskim uspjehom, kada je ovog proljeća senzcionalno sa Chelseajem osvojio Ligu prvaka.

Ali, kao što znate, nakon poraza kod Juventusa (0:3) u 5. kolu Lige prvaka, kojim je Chelsea došao na rub ispadanja iz natjecanja kojeg je nedavno osvojio, Di Matteo je dobio otkaz, a na njegovo mjesto došao je na Stamford Bridgeu omraženi Benitez.

Pročitajte više