Kapetan Oremuš prijeti: Dinamo nema slabe točke, ali pobjeđujemo golom Vukovića

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

NEDJELJNI derbi Hajduka i Dinama na Poljudu najavili su Mirko Oremuš i Anton Maglica.

"U Koprivnici smo napravili odličnu uvertiru. Malo nam je poremećena koncepcija zbog ozljede Milovića, Jonjića i Maloča, ali mislim da možemo očekivati pozitivan rezultat s obzirom na sve što smo pokazali", rekao je u uvodu Oremuš, koji će protiv Modrih ponijeti kapetansku vrpcu.

"Velika je čast biti kapetan pred ovakvu utakmicu, to je jedna velika odgovornost, ali spreman sam povesti momčad u derbiju. Svi će ući u igru željni dokazivanja, svi su spremni i nemamo se čega bojati", dodao je.

Oremuš: Igrač odluke bit će Giga

Dinamo je zahtjevan protivnik, ali Bijeli vjeruju u vlastite kvalitete...

"Dinamo nema slabu točku, ali nikada im nije bilo lako igrati na Poljudu, a uz naše navijače sigurno imamo igrača više. Što se mene tiče dosta je i 1:0. Želim da pobijedimo za ozlijeđene igrače i našeg trenera, te da na taj način nagradimo svoj rad", spremno će

"Igrač odluke? Nadam se Giga. Pokazao je da je u formi, prva utakmica asistencija i gol, nadam se da će tako i nastaviti ovu utakmicu", istaknuo je Mirko Oremuš i riječ prepustio Hajdukovom napadaču.

Maglica: Želim riješiti svoj prvi derbi

Anton Maglica je priznao kako sanja o golu kojim će odlučiti susret.

"Ovo mi je prvi derbi. Odličan je osjećaj, a kako će sve ići vidjet ćemo na terenu. Naravno da sanjam gol kojim ću riješiti derbi", rekao je Maglica

"Koga se moramo posebno pripazit? Sigurno Duje Loša. Dao je prošlu utakmicu tri gola", dodao je za kraj.

Pročitajte više