Kek: Nije bilo loše, ali ovo je tek prvo poluvrijeme

Foto: Hina

RIJEKA je na Kantridi dočekala Lokomotivu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa i slavila sa 4:1. Unatoč hendikepu što je ove zime ostao bez Andreja Kramarića i Mate Jajala, Matjaž Kek nije klonio duhom već se primio posla i od igrača koji su ostali te novopridošlih pojačanja, stvorio je jako dobru momčad koja je i večeras pokazala talent i kvalitetu.
 
>Premijera nove Rijeke: Kekova pojačanja i Sharbini ispratili Lokomotivu sa četiri komada
 
Novi vezni red predvođen Bradarićem, Fernandezom i Radoševićem od prve minute je dominirao travnjakom i kreirao prilike svojim ofenzivcima. Kod Radoševića se vidjelo da mu nedostaje utakmica, kod bivšeg igrača Reala Fernandeza se odmah primijeti klasa, a Bradarić je sjajno odradio ulogu organizatora igre.
 
Kek je poslije utakmice bio i više nego zadovoljan:
 
'' Ovo je dobar rezultat za prvo poluvrijeme. Vesele motiv, želja i agresija. Još i da je u nekim trenucima bilo više pameti, bilo bi još bolje. Navijači su to prepoznali, no kad neke slabosti iz drugog poluvremena ispravimo, bit ću potpuno zadovoljan. Čestitke igračima, pobijediti ovako Lokomotivu u prvoj službenoj utakmici nakon pauze, velika je stvar. No, ovo je tek prvo poluvrijeme'', rekao je Kek.
 

Ivan Tomečak večeras je bio jedan od najboljih na terenu i upisao se i u strijelce. Pobjegao je braničima Lokomotive  u 18. minuti i mirno poentirao nakon dodavanja Filipa Bradarića. Bio je to gol koji je otvorio put domaćim nogometašima prema uvjerljivoj pobjedi.
 
''Bilo je teško, ali očekivali smo tešku utakmicu. Šteta zbog primljenog gola, ali nema veze. Ostvarili smo dobar rezultat za uzvrat. Nismo znali na čemu smo jer došlo je dosta novih igrača, ali to se nije vidjelo. Bilo nam je puno lakše igrati uz Armadu, publika nam je bila vjetar u leđa'', rekao je Ivan Tomečak.
 

Pročitajte više