Kovač otkazao jutarnji trening zbog umora igrača, Šuker: "Nadam se da ćemo na SP-u zaplesati sambu"

Foto: Drago Sopta/HNS

IGRAČI su iscrpljeni, a u posljednje vrijeme povećao se i broj ozljeda. Zbog ova dva razloga, Niko Kovač odlučio je otkazati jutarnji trening kako ne bi bilo novih neugodnih iznenađenja.

Reprezentaciji su ranije zbog ozljeda morali otkazati Mate Maleš, Ivan Strinić, Ivo Iličević i Niko Kranjčar, a jučer na popodnevnom treningu stradali su Milan Badelj i Danijel Pranjić. Liječnička služba trebala bi ih osposobiti do početka SP-a, kao i Ivana Perišića koji danima muku muči s koljenom.

Šuker: Atmosfera je sjajna!

Davor Šuker jučer je stigao u inspekciju u Bad Tatzmannsdorf. Prvi čovjek HNS-a zadovoljan je planom i radom Nike Kovača.

"Drago mi je da sam po prvi puta u Bad Tatzmannsdorfu. Dojmovi su odlični, pogotovo nakon razgovara s izbornikom Kovačem. Kao bivši nogometaš, vidio sam na treninzima da je atmosfera sjajna, da je visoka koncentracija i da se dobro radi. Ono što danas radimo bit će temelj za dobre nastupe protiv Brazila, Kameruna i Meksika", rekao je Šuker.

"Nadam se da više neće biti ozljeda te da će svi biti spremni. Mislim da izbornik ima slatke brige u slaganju konačnog popisa putnika za Brazil. Ima sve ovlasti i nadam se da će sve dobro napraviti. Međutim, ne želimo nikome stavljati teret na leđa, idemo na karneval nogometa i nadam se da ćemo i mi zaplesati sambu", dodao je.
 

Pročitajte više