Leicester predstavio Kramarića: "Ovo je potpuno drugačiji svijet u odnosu na Hrvatsku"

Foto: Facebook Leicester

LEICESTER CITY je potvrdio da je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić dobio radnu dozvolu i da je sljedeće 3.5 godine igrač njihovog kluba.
 
23-godišni hrvatski reprezentativac bit će u konkurenciji za subotnji meč protiv Stoke Cityja kad bi mogao debitirati za novi klub,
 
Pearson: Dugo smo ga tražili i gledali
 
Menadžer Lisica Nigel Pearson rekao je za službeni site Leicestera:
 
''Dugo smo tražili i gledali Andreja i sretni smo što smo doveli igrača koji može svojim nogometnim znanjem donijeti veliku kvalitetu u engleski nogomet. Riječ je o iznimno talentiranom igraču i sretan sam što je od danas napokon i službeno naš igrač.''
 
Kramarić: Ovo je potpuno drugačiji svijet u odnosu na Hrvatsku
 
''Leicester je idealan klub za mene. Ljudi koji su me dočekali ovdje, vole nogomet i uvjeren sam da ću uživati tu. Sviđa mi se stil igre kako igra Leicester i jedva čekam da zabijem prvi gol'', rekao je Andrej Kramarić za službeni site svojeg novog kluba i dodao:
 
"Osjećam se jako lijepo, zadovoljstvo je što sam ovdje i nadam se da ću dati maksimum. Stadion je predivan, a uvjeti za trening odlični. Ovo je potpuno drugačiji svijet u odnosu na Hrvatsku", izjavio je Andrej i otkrio da će mu trebati malo vremena da uđe u pravu formu jer nije trenirao 20 dana.
 

Pročitajte više