Maglica: Uvjeren sam da ćemo se vratiti pobjedama i na treće mjesto

Foto: Hina

ANTON MAGLICA, napadač Hajduka, vjeruje da se splitski klub do kraja sezone može vratiti na treće mjesto HNL-a. Hajduk je treće mjesto izgubio u izravnom okršaju s Lokomotivom (1:2), koja Bijelima sada bježi dva boda.
 
"Ja sam uvjeren da ćemo se vratiti na pobjedničku stazu i da možemo doći do treće pozicije u prvenstvu. Sad nam je Lokomotiva pobjegla dva boda, ali još nam oni moraju doći na Poljud", rekao je Maglica, strijelac jedinog Hajdukovog gola u Kranjčevićevoj.
 
Hajduk je siguran sudionik polufinala Kupa...
 
"Što se tiče Kupa kad uđemo u polufinale onda je sve moguće pa i to da ponovimo rezultat od pretprošle sezone kad smo osvojili trofej. Navijačima mogu obećati samo to da ćemo dati sve od sebe da to i ostvarimo", izjavio je 23-godišnji napadač za službenu stranicu Hajduka.
 
Maglica je zadovoljan Stankom Poklepovićem, Tudorovim nasljednikom na klupi Hajduka.
 
"Nikad prije nisam radio sa Poklepovićem, ali znam da se radi o iskusnom, sjajnom treneru i da će nam sigurno puno pomoći da se dignemo i vratimo na pozitivan kolosijek. Moja uloga kod njega je zahtjevnija jer traži da se svi vraćamo pomoći obrani na 30,40 metara i da svi djelujemo kao jedan."
 
Hajdukovce očekuje susret sa Zadrom.
 
"Baš smo svi fokusirani na tu utakmicu. Imamo cijeli tjedan ispred sebe. Važno je da dobijemo Zadrane", poručio je Maglica.
 

Pročitajte više