Mali stiže na Dravu: Osijek će ispratiti Hrvatsku u Brazil!

Foto: Hina

HRVATSKI nogometni savez odlučio je Osijeku dodijeliti domaćinstvo utakmice Hrvatske i Malija 31. svibnja, uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Tom utakmicom završit će pripreme reprezentacije Nike Kovača.

Hrvatska reprezentacija će se od 21. svibnja pripremati u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu, a nakon prijateljske utakmice protiv Malija u Osijeku reprezentacija će 3. lipnja otputovati u kamp Tivoli gdje će boraviti za vrijeme Svjetskog prvenstva.

Hrvatska će svoju posljednju provjeru uoči Svjetskog prvenstva imati u Salvadoru 6. lipnja protiv reprezentacije Australije.

Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u skupini A očekuju dvoboji s Brazilom (12. lipnja, Sao Paulo), Kamerunom (18. lipnja, Manaus) i Meksikom (23. lipnja, Recife).

Evo kako će putovati reprezentacija!

Na svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil naša će reprezentacija otputovati 3. lipnja zrakoplovom iz Zagreba u Tivoli Ecoresort koji se nalazi na sjeveroistoku Brazila u pokrajini Bahia.

Posljednju provjeru pred nastup na SP naši će reprezentativci imati 6. lipnja u prijateljskoj utakmici protiv Australije koja će se igrati u brazilskom gradu Salvadoru u pokrajini Bahia.

Na utakmicu otvaranja SP protiv Brazila 12. lipnja, u 1.450 kilometara udaljeni Sao Paulo, hrvatski će reprezentativci otputovati 11. lipnja, a u kamp će se vratiti nakon utakmice.

Na susret 2. kola A skupine protiv Kameruna, koji će se igrati 19. lipnja u ponoć po našem vremenu u 2.688 kilometara od Tivolia udaljenom Manausu, naši će krenuti 17. lipnja, a u kamp će se vratiti dan nakon odigrane utakmice, odnosno 20. lipnja.

Na posljednji susret u kvalifikacijama, 23. lipnja protiv Meksika u "samo" 705 kilometara udaljenom Recifeu, hrvatski će nogometaši otputovati 22. lipnja, a u Tivoli se vratiti odmah nakon utakmice.

Pročitajte više