Malonogometni spektakl u Sutinskim vrelima: Dinamo protiv najbolje slovenske momčadi

Foto: Futsal Dinamo

U SRIJEDU, 18. veljače s početkom u 21 sat,  Dinamo, ali onaj Dinamo koji ima navijače, dakle MNK Dinamo Futsal odigrati će prijateljsku utakmicu s najboljom Slovenskom momčadi MNK Dobovec u sportskoj dvorani Sutinska vrela koja se nalazi u zagrebačkoj četvrti Podsused. Na utakmici će se također nastaviti pokrenuta akcija učlanjenja u Klub.
 
„Ovo je prva međunarodna utakmica koju ćemo odigrati ove godine. Utakmica će biti vrlo uzbudljiva jer su nam protivnici najbolja Slovenska momčad MNK Dobovec. Inače, radi se o jakoj skupini koja ima ekipu koju čine vrhunski malonogometaši  koji su ujedno i Slovenski reprezentativci. Dobro smo pripremljeni za utakmicu i nadamo se pobjedi“ rekao je Matija Đulvat, jedan od najboljih igrača kluba MNK Dinamo Futsal, i proslavljeni hrvatski reprezentativac u malom nogometu.
 
 
 Ulaznice za ovu utakmicu dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 od 11. veljače, svakim radnim danom od 10 do 20h, po cijeni od 20 kuna. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice ispred dvorane, no pošto je kapacitet dvorane u Sutinskim Vrelima ograničen, svakako bi ih bilo uputno nabaviti ranije.
 
 Malonogometni klub Futsal Dinamo osnovan je u ožujku 2012. i jedan je od hrvatskih klubova koji uspješno funkcioniraju po modelu jedan član – jedan glas. Posebnost kluba je što iza njega stoje zaljubljenici u futsal te navijačka grupa BBB.
 

Pročitajte više