Mamić: Fernandesova ozljeda je strašna, a ako Čop ne ode u Brazil, onda to nema smisla!

Foto: HINA

TRENER Modrih Zoran Mamić bio je nakon utakmice i pobjede kod Splita 3:0, vrlo potresen teškom ozljedom Juniora Fernandesa, koji je odmah prebačen u Zagreb na hitnu operaciju.
 
"Zaista mi je teško pričati o utakmici nakon ove povrede. Junioru je pukla fibula. Strašno. Zaista ne znam što bi rekao osim da čestitam momcima na zasluženoj pobjedi".
 
"Da, ovo je već peta teška ozljeda ove sezone. Nevjerojatno, nemam riječi. Ali, što je tu je. Samo se nadam da ćemo uspjeti završiti sezonu s dovoljnim brojem igrača", dodao je.
 
"Čop? Sjajan danas. I dalje stojim prvi tvrdnji da mora u Brazil. Ako uvjerljivo prvi strijelac naše lige nema mjesta u reprezentaciji, onda to nema smisla.
 
Na kraju je prokomentirao i debi mladog Čorića: "On je jedan od najvećih svjetskih talenata u toj dobi. Vjerujem i njega i sigurno će dobijati sve više prilika u prvoj momčadi".
 
Čop: Zaslužena pobjeda, ali ne možemo slaviti
 
"Drago mi je da smo večeras upisali novu pobjedu i upisali nove bodove u Parku mladeži. Sretan sam i zbog svoja dva pogotka iako je bitnije da momčad niže pobjede. Mislim da smo bili bolji cijelu utakmicu i na kraju uz tri pogotka zasluženo slavili", rekao je Duje Čop nakon utakmice dodavši:

"Ipak, zbog teške ozljede Fernandesa ne možemo se veseliti kako bismo se inače svi skupa veselili zbog ove lijepe pobjede".
 
Splićani žale: Mogli smo kvalitetnije proslaviti rođendan
 
S druge strane strateg Crvenih Ivan Matić bio je vidno razočaran načinom na koji su njegovi igrači proslavili 102. rođendan kluba.
 
"Ostaje žal što nismo na kvalitetniji način proslavili rođendan. Ova je utakmica otkrila puno nedostataka u igri. Dinamo je ipak na jednoj višoj razini od nas, a nama ostaje borba za četvrto mjesto s Lokomotivom".
 
"Vidjeli ste kako se razvijala utakmica u drugom dijelu. Belle je svojom nepromišljenošću ostavio momčad na cjedilu. Žao mi je zbog toga, a još više zbog nesretne ozljede Fernandesa."

Pročitajte više