Mamić o povratku Henriqueza u United: Može, ako nam plate 20 milijuna eura

Foto: Hina

TRENER Dinama Zoran Mamić najavio je sutrašnju utakmicu protiv Splita u sklopu 32. kola HNL-a. Pred Modrima je proba za finale Kupa, koje je na rasporedu 20. svibnja na stadionu Maksimir, ali i utakmica u kojoj bi pobjedom potvrdili deseti uzastopni naslov prvaka Hrvatske.

"Nisam razmišljao o tome. Idemo u Split odigrati što bolju utakmicu, a naslov će doći", rekao je Mamić.

"Pred nama je jedno od težih gostovanja jer nam je u Parku mladeži uvijek teško. Predigra finala Kupa u kojoj želimo potvrditi da smo bolji, nastaviti seriju i dobiti utakmicu", nastavio je Mamić, koji za ovu utakmicu ne može računati na Antolića, Soudanija, Musu i Sigalija.

"Soudani ima kartone, a Sigali malih problema s listom zbog kojih sam ga i mijenjao prošlu utakmicu i neću riskirati", rekao je trener Modrih.

"Vulić je jedan od najkvalitetnijih hrvatskih stručnjaka"

Split je u prošlom kolu izgubio od Rijeke, ali Mamić tvrdi kako to ništa ne znači previše.

"Radi se o jako dobroj momčadi koja raste u formi, dobili su Hajduk u Kupu, a u prvenstvu osim zadnjeg imaju dobre rezultate. O Vuliću sve znamo, što je napravio i sigurno je jedan od najkvalitetnijih stručnjaka kod nas".

O Angelu i njegovom povratku u United

A što se tiče napadača, jučer se u engleskim medijima pojavila vijest kako bi United trebao vratio Angela Henriqueza na Old Trafford. Mamić je to samo sa smiješkom prokomentirao.

"Postoji način, kako ne? Plate nam otprilike 20 milijuna eura", rekao je Mamić, koji je dodao da je zadovoljan formom Dejana Radonjića.

"Nije igrao puno utakmica i bez podcjenjivanja ikoga stvarno nije lako zabiti 16 golova u Istri i svaka mu čast", za kraj će Mamić.
 

Pročitajte više