Mancini: Brozović? Sretni smo što ga imamo

Foto: Getty Images

SAV bijes zbog očajne sezone nogometaši Intera iskalili su u nedjeljnoj kasnovečernjoj utakmici protiv Palerma. Inter nije slavio protiv Palerma još od 2012., no jučer su sve frustracije naplatili s kamatama.

>"Bezgrešnom" Brozoviću pljesak Meazze u pobjedi Intera

Uvjerljiva 3:0 pobjeda osigurala je dodatnu bocu kisika Robertu Manciniju, kojem se zbog loših rezultata opasno tresla stolica, a Inter je slavio ponajviše zbog sjajne igre Icardija i hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.


Inter 3 - 0 Palermo All Goals and Highlights 8... by funnyno1

Nakon utakmice Gazetta dello Sport nije škrtarila na pohvalama bivšem Dinamovom igraču, no puno važnije od novinarskih panegirika naklonost koju je Brozović kupio od navijača Intera . Nakon jedne krasne akcije i lopte s očima prema Palaciju na zicer, Mezza je spontano zapljeskala hrvatskom veznjaku, a opći zaključak talijanskih medija je da je Brozovićeva igra bila bezgrešna.
 
S konstatacijama talijanskih novinara složio se i Roberto Mancini, trener koji inače nije sklon hvalospjevima prema svojim igračima, no ovaj put nije mogao ne pohvaliti novo Interovo pojačanje.
 
''Posebno sam sretan zbog Brozovića. Jasno je da se još nije potpuno aklimatizirao, no to je sasvim normalno, tek je došao, međutim, vidljivo je da je njegova kvaliteta neupitna i da će za nas predstavljati ogromno pojačanje'', rekao je trener Intera pa je nastavio:
 
''Odlično je za nas što se radi o igraču koji može igrati na više pozicija u veznoj liniji. U hrvatskoj reprezentaciji igra uz Luku Modrića i tamo može igrati s dva, do tri dodira'', završio je monolog o Brozoviću, a onda je na kraju pressice pomalo euforično poentirao:
 
''Dokazali smo da smo prava momčad. Momci su dali sve od sebe i to me veseli''.
 
Napomenimo da je Mateo Kovačić ušao u igru tek u 84. minuti kad je sve bilo riješeno.
 
 

Pročitajte više