Medićev apel Ćiri: Ubit ću se ako se ne vratiš u Kranjčevićevu!

Foto: Damir Krajac/Cropix

ODLAZAK Ćire Blaževića iz Zagreba mogli bismo opisati kao smrtnu presudu za klub iz Kranjčevićeve. Sa Ćirinim dolaskom počeli su stizati i bodovi, ali nakon pet kola "trener svih trenera" napustio je brod koji tone. Što i kako dalje, pitanje je koje smo postavili predsjedniku kluba Draženu Mediću.

> Ćiro: Otišao sam zbog Bandića!

> Labud Ćiro riknuo: Dao otkaz u Zagrebu nakon samo 45 dana!

"Ja sam u teškom stanju", tiho je prozborio Medić u telefonskom razgovoru za Index.

"Ne vidim tko bi mogao, osim Blaževića, spasiti Zagreb. Nema tako kvalitetnog i dobrog trenera", nastavio je s "tihom misom" Medić, kojeg smo zatim pitali tko može spasiti posljednji klub na ljestvici.

"Novi trener tek ako Ćiro umre, a neće!"

"Ćiro!", probudio se Medić. "Ništa nije gotovo. Nakon Ćire - Ćiro! Nitko nema pravo trenirati Zagreb osim gospodina Blaževića! Ako Ćiro umre, a neće jer je vitalniji od mene, tek onda imamo pravo razmišljati o drugom treneru. Nitko drugi nije sposoban. Zagreb je veliki klub", progrmio je predsjednik Zagreba, koji je zatim uputio apel.

"Ubit ću se ako se Ćiro ne vrati. Ako me voli, a znam da me voli, neće to dozvoliti", dramatično je poručio Medić.

Hoće li se Ćiro vratiti "svom sinu", kako je često znao tepati Mediću, vrijeme će pokazati. A vremena ima sve do 12. siječnja kada Zagreb kreće u pripreme za proljetni dio sezone.
 

Pročitajte više