Mlada reprezentacija igra za Slavoniju, Kovač poslao pojačanja

Foto: Hina

MLADA hrvatska nogometna reprezentacija, za koju će nastupiti i nekoliko uzdanica Nike Kovača za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, sutra na stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj igra važnu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo.

Od 19 sati igraju protiv Ukrajine, a Kovačev nasljednik na klupi U21 vrste Nenad Gračan na raspolaganje iz 'A' reprezentacije dobio je Kovačića, Vrsaljka, Brozovića, Rebića, Bubnjića, Pašalića i Zeleniku...

''Oni su svi u odličnom stanju i na neki način tu pripadaju i stvorila se već jedna pobjednička atmosfera, a motiva za utakmicu nam neće nedostajati. Vjerujem u pozitivan rezultat s obzirom na kvalitetu koju imamo'', najavio je Gračan, dok je kapetan mlade reprezentacije Šime Vrsaljko poručio:

''Sigurno da je ovo jedna bitna utakmica u koju ćemo ući maksimalno svjesni važnosti utakmice i dati svoj maksimum i na kraju pobijediti''.

Inače utakmica će biti humanitarnog karaktera budući da će prihod od prodanih ulaznica, čija je cijena 30 kuna, ići za poplavljena područja u Hrvatskoj.

Pročitajte više