Modrić, zvijezda s filmskih plakata: Cijeli Island u kinima će gledati "najvažniju utakmicu u povijesti zemlje"!

Screenshot: smarabio.is

SVIH 300 tisuća Islanđana najradije bi se u petak navečer naguralo na Laugardalsvöllur stadion u Reykjaviku, ali tamo će ih na njihovu žalost, biti tek devet tisuća.

Za mnoge od ostalih, rješenje u suradnji s islandskom državnom televizijom, koja prenosi utakmicu protiv Hrvatske, pronašao je tamošnji lanac multipleks kina.

"Pozivamo vas da najvažniju utakmicu Islanda u povijesti, gledate besplatno, uz vrhunsku kvalitetu zvuka i slike. S obzirom na povijesni značaj meča, želimo što većem broju ljudi omogućiti gledanje utakmice u veličanstvenoj atmosferi." poručili su organizatori gledateljima.

Za veliku nogometnu predstavu napravljen je i prigodni plakat, na kojem su dakako glavne zvijezde suparnika za SP: Gylfi Sigurðsson i Luka Modrić. Zanimljivo, Islanđanin je na White Hart Lane došao kao jedna od zamjena za Modrića, kada je ovaj otišao u Real.

Kao što ste vidjeli, ulaznice su bile besplatne i naravno da su razgrabljene čim su se pojavile na blagajnama kina. U svakom slučaju, odličan potez islandske televizije i kino-distributera.

Pročitajte više