Mou zadovoljan: Samo se bodovi pišu

Foto: Getty images

CHELSEA je u drugom kolu Lige prvaka ispravila kiks na otvaranju skupina kada je u Londonu remizirali s Schalkeom 1:1. Bluesi su u utorak navečer golom Nemanje Matića slavili na gostovanju u Lisabonu. Nakon dvoboja strateg gostujuće momčadi bio je zadovoljan. Svjestan je kako su u natjecanju po skupinama jedino i isključivo važni vodovi.

"Ovo nije nokaut faza gdje su bitni golovi već bodovi, a mi smo večeras osvojili tri. Utakmica je bila izuzetno teška, ali više nego korektna. Sudac je sve kontrolirao na najbolji način. Sporting je pokazao da je vrlo jaka ekipa koja će svima stvoriti veliki probleme", rekao je Mourinho nakon dvoboja.

Dvoboj u Lisabonu posebno je bio značajan za engleskog braniča Johna Terryja, koji je stigao do stotinu nastupa u najcjenjenijem klupskom nogometnom natjecanju svijeta.

"Sporting je kvalitetna ekipa i bila je ovo njihova vrlo dobra predstava. Imali smo mnogo prilika i prava je sreća da je Matićev gol bio dovoljan za pobjedu. Vratili smo se na vrh ljestvice i opet kontrolirali situaciju, odnosno pitanje plasamana dalje. Što se tiče stotog nastupa u LP, naravno da sam ponosan. Puno mi to znači", dodao je Terry.

Pročitajte više