Navijači složni: Mamić i Štimac uništili reprezentaciju

Foto: R. Goršić / Cropix

REPREZENTACIJA Zdravka Mamića sinoć je na Marakani otvorila oči i posljednjoj budali koja je vjerovala da ono što radi gazdin izaslanik na klupi, Igor Štimac, ima neke veze s nogometom.

Štimac je opet uspio iznerediti momčad do neprepoznatljivosti. I njegovi igrači priznaju da nisu razumjeli taktiku napada "namjernim prepuštanjem igre Srbiji".

Štimčeva Hrvatska s tri napadača jednom je zapucala na gol i slučajno izborila bod koji je odvodi u baraž za SP. Rijetko kad je Hrvatska igrala lošiji nogomet, a to je posljedica gnusnog pakta Štimca s Mamićem, slažu se korisnici Indexa koji su jutros zatrpali našu redakciju komentarima;

"Činjenica je da smo igrali jako loše i da su nas čudo, stativa i Šimunić spasili od poraza protiv Srba, koji su ipak daleko od zrele ekipe... Mislim da bi trebalo smijeniti Štimca da ne doživimo debakl u Brazilu", napisao je Domagoj Kovačić.

"Nakon čudovišta iz Loch Nessa, misterioznih krugova u žitu, nestanka Atlantide, svijet je dobio još jednu nerazjašnjenu misteriju? Tko je ikada vidio Štimcev plan igre???", jedan je od komentara bijesnih hrvatskih navijača, dok je drugi napisao: 

"Štimac nije trener, on glumi trenera. U stvarnosti je Mamićeva droljica"

Igor Tot je kratko poručio:  "Šuker-Štimac-Mamić naša nogometna 'osovina zla'"

"Daj Štimac prestani više glumiti nekog trenera pa i djetetu je jasno da nemaš blage veze. Počeo si baljezgati veće gluposti nego tvoj mentor Maminjo. Šutnja je ponekad zlata vrijedna, zato umukni i zavuci se u mišju rupu ili bolje ti pristaje u Mamićevoj guzicu", napisao je Giorgio Mattiassi.

"Instalirani" izbornik, nije sposoban ali je podoban", smatra Zoran Čadek.

Nenad Obradović je zamolio izbornika: "Budi gospodin makar jednom, daj ostavku, spasi cijelu Hrvatsku sramote i blamaže!"


"Nije isto biti sukomentator te srat' po izbornicima i voditi reprezentaciju. Toliko si pametan bio sve si i za svakog znao, ali činjenica pod tvojom palicom igramo ne najgori nego turbo najgori nogomet!", napisao je Igor Kolarić.

"Sve dok je mafija u HNS-u tako će biti. Štimac može zahvaliti jedino sreći. Provukli se sa Walesom, Makedonijom i Belgijom, sada i sa Srbijom, popušili od Škotske... bolje mu je da se uhvati komentiranja", smatra Leo Čavala.

"Dok će ljudi poput Šukera, Štimca i glavnog mislioca hrvatskog nogometa Mamića voditi naš nogomet, crno nam se piše!", objasnio je Mihalj Romer.

"Razbojnik i mučko đubre - dobitna kombinacija. Mučko đubre drma Hrvatskom i nitko mu ništa ne može. Tragikomično, nismo ni zaslužili vidjeti Brazil!", napisao je Jakov Prešić.

Danijel Volf piše: "Bobana, Prosinečkog i Cicu Kranjčara vratiti u hrvatski savez i nogomet, a ove nesposobne smijeniti. Vrlo jednostavno, ali tu su korupcija i kriminal tako da najvjerojatnije ništa od tog biti neće. Nažalost, uspjeli su upropastit jako dobru reprezentaciju".

Nemanja Uzelac podsjeća kako su se Štimac i Mamić tukli za fotelje u Savezu: "Pa kako da ga poštuju kada se klao s Mamicem i Šukerom za predsjednika HNS-a? Svašta je tu bilo i oni ga zgaze i onda ga postave za izbornika i sad je slizan s njima, pa to je sramotno!".

"Da imamo normalan nogometni savez, Štimac ne bi nikad ni postao izbornik...", nadodao je drugi navijač na Indexovoj Facebook stranici.

"Štimac je samo jedan od onih koji nemaju pojma, nego ima samo šuplju priču (demagogija), a vodi nešto u ovoj državi jer je to ili interes elita ili neke grupe koja ne da svoje stolice i privilegije. Propadamo sve ubrzanije i sve manje dostojanstveno", poručio je Dražen Krvavica. 

Sve o utakmici Srbija - Hrvatska:

 

Pročitajte više