Igrači molili Štimca da ih ne vodi u Južnu Koreju, u pomoći stižu Riječani!

Foto: Hrvatski reprezentativci na Nikoli Tesli čekaju let za Pariz / HNS

U SUBOTU prije deset sati Igor Štimac poveo je svoje igrače iz Beograda na let za Pariz, gdje se presjeda u zrakoplov za Seoul, a nakon noćenja u aerodromskom Hiltonu, slijedi 200 km dalek put za Jeonju, grad u kojem reprezentacija 10. rujna igra egzibiciju s Južnom Korejom.

Igrači su se silno borili da izbjegnu taj put, ali mjesta u avionu za Zagreb bilo je tek za petoricu standardnih. Takav je ugovor potpisao Davor Šuker, koji pedantno dogovara turneje hrvatske reprezentacije po svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su igrači od Štimca tražili da ih poštedi gnjavaže u istočnoj Aziji, a neke je spasila činjenica da je teško odrediti tko je standardan faktor Štimčeve momčadi. Štimac je oslobodio Mandžukića, Modrića, Šimunića, Pletikosu, Ćorluku, Olića i Vukojevića, a Kovačića i Rebića proslijedio mladoj reprezentaciji koja u ponedjeljak u Lavovu igra kvalifikacijsku utakmicu.

U Pariz će na okupljanje stoći nova lica; lijevi bočni Dinama Josip Pivarić, Marin Tomasov te trojac iz Rijeke - Vargić, Marić i Benko.

"Trebalo bi me objesiti za jaja ako odvedem ijednog igrača više od 17, koliko ih mogu koristiti u utakmici. Nakon ovakve utakmice u Srbiji, bio bih zaista lud. U Koreji ću tražiti pozitivan rezultat, važno je zbog Fifinog renkinga", poručio je Štimac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara