Niko Kranjčar: Nitko me ne može uvjeriti da je Meksiko bolji od nas

 Foto: Guliver Image/Getty Images

HRVATSKI reprezentativac Niko Kranjčar, igrač kijevskog Dinama, prošle sezone bio je na posudbi u Queens Park Rangersima, koje je svojim odličnim igrama vodio nazad u Premiership. Ipak u posljednjoj i odlučujućoj utakmici protiv Derby Countyja Kranjčar se teško ozlijedio i za njega je san o SP u Brazilu bio gotov.
 
Radilo se o teškoj ozljedi bedrenog mišića zbog koje je Niko morao propustiti Mundijal, no sad je njegovo oporavak u završnoj fazi i samo je pitanje vremena kada ćemo ga opet vidjeti na zelenom terenu. 
 
O ozljedi, svojim ambicijama i nastupu hrvatske reprezentacije u Brazilu, Niko Kranjčar je dao intervju za službene stranice NK Dinamo Kijev.
 
Unatoč ozljedi koja mi je otela Mundijal, mislim da sam odigrao jako dobru sezonu
 
''U jednom trenutku sam samo osjetio strašnu bol u mišiću i odmah sam znao da je u pitanju nešto ozbiljno. Najviše mi je žao što se to dogodilo baš onda kad je najmanje trebalo: u toj ključnoj utakmici protiv Derbyja koju smo na kraju ipak pobijedili i vratili se u Premiership i mjesec dana uoči SP u Brazilu. Ipak, sve u svemu, mislim da sam imao dobru sezonu i odigrao sam dobrih tridesetak utakmica'', rekao je Kranjčar.
 
Na pitanje u kakvom je sad stanju njegovo zdravlje te da li je imao vremena sanirati ozljedu Niko je rekao:
 
''Sve je u najboljem redu. Nakon kraja prvenstva uzeo sam sedam dana odmora, ali cijelo to vrijeme sam odlazio na terapije i rehabilitaciju u Zagrebu. Nakon toga sam se vratio u Kijev''.
 
Naravno, ukrajinske je novinare i zanimalo Kranjčarevo mišljenje vezano za nastup Vatrenih u Brazilu, iako on tamo nije bio.
 
Bolji smo od Meksika, ali eto, to je nogomet
 
''Naravno, velika je šteta što nismo prošli skupinu, ali to je nogomet. Nitko me ne može uvjeriti da Meksiko ima bolje igrače od nas, ali eto, rezultat je izostao''.
 
Iako je kako kaže za sada sve u redu, Kranjčar smatra da ne treba žuriti sa povratkom na teren i misli da će ipak preskočiti utakmicu Superkupa protiv Šahtara koja se igra sljedećeg utorka.
 
''Iako se dobro osjećam, mislim da treba proći još neko vrijeme do potpunog oporavka, a onda bih trebao raditi s loptom da potpuno uđem u formu'', za kraj je rekao Niko.
 

Pročitajte više