Noć domaćina: Depay se isplatio Unitedu, Partizan s desetoricom nije izdržao kod BATE-a

Foto: Hina

U SVIH pet utakmica play-offa Lige prvaka odigranih u utorak slavili su domaćini.
 
Manchester United slavio je preokretom s 3:1 protiv belgijskog doprvaka Club Bruggea. Gosti iz Belgije na Old Traffordu su poveli autogolom Carricka, a onda je do poluvremena s dva sjajna gola preokrenuo Depay, koji je ovog ljeta stigao u United. Do kraja utakmice Brugge je ostao s igračem manje nakon crvenog kartona Mecheleu, a konačan rezultat postavio je u sudačkoj nadoknadi Fellaini.
 
Partizan je u Bjelorusiji protiv BATE-a s igračem manje, nakon isključenja Jevtovića na kraju prvog poluvremena, držao "nulu" sve do 75. minute kada je Gordejčuk nakon ubačaja iz kuta zabio za vodstvo domaćih i konačan rezultat.
 

 
Lazio i Sporting minimalni
 
Istim rezultatom je Lazio golom Keite svladao Bayer. Keita, koji je ušao s klupe, Nijemce, za koje nije nastupio ozlijeđeni Jedvaj, srušio je nakon sjajnog solo-prodora u 77. minuti.
 

 
Sporting je s 2:1 slavio protiv CSKA. Portugalci su na domaćem terenu poveli pogotkom Gutierreza nakon lijepe akcije, izjednačio je povratnik u Moskvu Doumbia, a pobjedu Sportingu donio je Slimani osam minuta prije kraja.
 

 
Ranije je Astana, senzacija ove sezone kvalifkacija Lige prvaka, s 1:0 pred svojim navijačima pobijedila APOEL.
 
 
 

Pročitajte više