Nove brige za Kovača: Jedvaj ozlijeđen, Mandžo trenirao odvojeno

Foto: HIna

NOVE brige zadesile su Niku Kovača i njegov stručni stožer samo dva dana uoči derbija skupine H između Hrvatske i Italije na Poljudu.

Kovač je ostao bez Tina Jedvaja, koji je zbog ozljede gležnja propustio trening, no još nije potpuno otpisan.
 
Mandžukić je na današnjem treningu osjetio zatezanje u mišiću i radio je pod posebnim programom. Ipak,  Mandžo bi već sutra trebao trenirati pod punim intenzitetom i njegov nastup ne bi trebao biti upitan.
 
Izbornik Niko Kovač neće zvati zamjenu za ozlijeđenog Jedvaja, pa će tako ostati na samo tri stopera. Zaigrat će Vida i Schildenfeld dok će na klupi biti samo Lešković.
 
Od ranije Kovaču na raspolaganju nisu Luka Modrić, Dejan Lovren i Vedran Ćorluka, a slaba utjeha mu je što Talijani također dolaze oslabljeni ozljedama prvotimaca.
 

> ANKETA Pomozite Kovaču i odaberite igrače za Italiju!
 
> Ne prestaju problemi za Talijane: I Buffon propušta okršaj na Poljudu?
 

 
Reprezentacija prošetala Splitom, igrači usrećili djecu u Domu Maestral
 
Hrvatski reprezentativci danas su uoči treninga prošetali Splitom, a posjetili su i Dječji dom Maestral gdje su obradovali najmlađe navijače.
 
"Ne znate koliko ste veliku stvar napravili za našu obitelj. Naš dom broji 127 djece u osam programa, a pokriva područje od Dubrovnika do Karlovca. Da mi netko nudi bilo koji drugi posao, zahvalio bih se na ponudi jer trenutno nema veće časti od funkcije koju ja obnašam", poručio je reprezentativcima Miljenko Grabar, ravnatelj Doma za djecu i mlađih punoljetnih osoba.

Hrvatski izbornik Niko Kovač je naglasio: "Svi mi koji smo roditelji i imamo djecu znamo koliko je bitno imaju roditelje. Vi ste ti koji ste napravili veliku stvar i hvala vam što smo imali priliku doći u vaše sveto mjesto. Drago mi je što smo ovdje i na raspolaganju smo djeci".

Pročitajte više