Novi rekordni transfer: De Gea iz Uniteda u Real?

Foto: Guliver image/Getty Images

JUČER smo priče o prijelaznom roku na Indexu zaključili s informacijama da je Milan iz Liverpoola doveo španjolskog veznjaka Susoa, zatim da španjolski mediji tvrde da je Marco Reus od ljeta Realov igrač, a da bi u suprotnom smjeru u Dortmund mogao Sami Khedira.
 
Danas su najzanimljivije vijesti, kao i obično stizale s Otoka, a zanimljivo, u dvama najinteresantnijim tračevima oko potencijalnih transfera, glavne role su odigrali Real i United.
 
Vijest dana, barem za pratitelje nogometa u Hrvatskoj,, je da je supruga Luke Modrića navodno nezadovoljna životom u španjolskoj prijestolnici te da čezne za Londonom. Bio to London ili ne, Manchetser United znatiželjno gleda rasplet ove situacije, želeći napokon dovesti hrvatskog veznjaka na Old Trafford.
 
Također, Real navodno sprema rekordnu ponudu za sjajnog golmana Uniteda De Geu.
 
Što je od svega istina, a što su samo naklapanja, saznat ćemo ovih dana, a do tada sve vijesti oko zimskog prijelaznog roka pratite na Indexu.
 
_____________________________________________________________________________
 
18:15 Manuel Pellegrini rekao je da je gotovo 100 posto sigurno kako će jedan od najboljih zadnjih veznih na svijet, Yaya Toure produžiti vjernost Cityju
 
17:45 Mattia Destro, odlični napadač Rome jedan je od najtraženijih igrača na Čizmi. Premda je za Sky Sport Italia rekao kako je on igrač Rome i da mu je jedino to važno, teško je za povjerovati da će to i ostati s obzirom da ga žele i Chelsea i Arsenal i Tottenham. A znamo kako Englezi plaćaju.
 
16:50 Kad Real troši onda se kraljevski klub ravna onom : ''kad je bal, nek je maskembal''. Zidane, Ronaldo, Bale, bili su igrači čiji su transferi rušili sve rekorde. Otočki mediji pišu da bi se lako mogao dogoditi i još jedan takav. Naime, Real po svaku cijenu želi sjajnog golmana Uniteda De Geu. A kako Vragovima novac nije nasušno potreban jasno je da će ga prodati tek onda ako se Real isprsi s cifrom od koje boli glava. Bit će zanimljivo popratiti ovu priču.
 
16:40 ''Bilo bi preriskantno da sad ne dovedemo kvalitetnog obrambenog igrača'', poručio je trener Arsenala Arsene Wenger. Topnici su zbog ozljeda ostali bez Debuchyja, Nacha i Gibbsa i lukavi Francuz zna što bi se mogli dogoditi ozljedi mu li se još koji igrač iz zadnjeg reda.
 
16:30 Da ljubav ne cvijeta na relaciji Messi - Enrique, to je stara vijest. Messi ne respektira ni prvog trenera Barce, niti bilo kojeg člana njegovog stručnog stožera. Međutim, itekako poštuje svojeg bivšeg šefa Pepa Guardiolu. Trener Bayerna mu je savjetovao da odbaci ideju o odlasku s Camp Noua te da ostane u klubu koji ga je proslavio.
 
16:25 Carlos Tevez, prva violina Juventusa nikad nije krio da bi se jednog dana volio vratiti u svoju prvu ljubav - Bocu Juniors. Da je ljubav obostrana, potvrdio je za Gazzettu dello Sport predsjednik Boce Danie Angelici, koji se nada da bi se sjajni Argentinac mogao vratiti već sljedeće sezone.
 
16:15 Pisali smo kako je Van Gaal odlučan u namjeri da dovede Kevina Strootmana i Matsa Hummelsa na Old Trafford. Ipak, kako stvari stoje oni neće na Otok ove zime. No, to ne znači da je ćudljivi Nizozemac odustao od posla. Nikako, plan je da njih dvojica na ljeto pojačaju Crvene vragove. A kako Van Gaal troši, vjerujemo da će se to i dogoditi.
 
15:50 David Moyes zaista želi napraviti velike stvari u Sociedadu. Prvi cilj je osigurati opstanak, a da se to može, pokazao je i pobjedom nad Barcom. Želi dovesti Kostarikanca Joela Campbela iz Arsenala. Campbel premda je igrao sjajno na Svjetskom prvenstvu u Londonu dobiva minutažu na kapaljku i izvjesno je da bi mogao napustiti London
 
15:40 Napadač Juventusa Sebastian Giovinco završio je svoju avanturu u Staroj dami i na pragu je prelaska u MLS ligu. Toronto bi ga trebao i službeno predstaviti u ponedjeljak ili utorak
 
15:30 Francuski mediji tvrde da Borussia Dortmund želi dovesti sjajno krilo Bordeauxa, Thomasa Tourea
 
15:15 Današnji dan počinjemo s pričom koja je glavna tema na Otoku, a ona glasi: Supruga Luke Modrića nesretna je životom u Španjolskoj, fali joj Engleska i London te inzistira na povratku. Manchester United i Chelsea kao napeti čekaju rasplet ove situacije.
 

Pročitajte više