Odjeb je lansiran: Pogledajte kako je Guardiola odbio Ronaldovu ruku!

Screenshot: Youtube

NIJE to bila večer Cristiana Ronalda: Još jednom je izgubio Zlatnu loptu od Lionela Messija, a za potpuno poniženje bahatog CR-a pobrinuo se Pep Guardiola, koji je Ronaldovu ispruženu ruku prema njemu, tako hladno odbio, da se Portugalac vjerojatno stresao.

Nakon što je najveću Realovu zvijezdu po tko zna koji put pobijedila ona Barcelonina, najuspješniji trener najvećeg Realovog rivala, Ronalda je pogledao onim "tko si sad ti?" pogledom, kada ga je ovaj krenuo pozdraviti.

Sve to samo pokazuje koliko se ne podnose zvijezde dva najveća španjolska kluba, što je došlo do izražaja upravo na FIFA-inoj gala-večeri u Zurichu: Messi je kao kapetan Argentine "zaboravio" Ronalda u njegovoj trojci najboljih u 2012., gdje je je Portugalcu svakako bilo mjesto. Umjesto toga, glasao je za klupske suigrače Iniestu i Xavija, te sunarodnjaka Aguera.


Bruno Alves, kapetan Portugala, uzvratio je jednakom mjerom, pa se na njegovom listiću nije našao najbolji nogometaš svijeta, ali jesu Ronaldo, Falcao i Van Persie.

Messi je u svom pobjedničkom govoru potpuno ignorirao Ronalda, ali je zato imao dirljive riječi za trećeplasiranog Iniestu.

Pročitajte više