Pašalić pogotkom kod Malage osigurao Elcheu ostanak u Primeri

Foto: Screenshot

U NEDJELJNIM utakmicama 35. kola Primere Valencija je kod kuće dobila Eibar s 3-1 i ostala četvrta, dok je u borbi za ostanak Granada slavila kod Getafea s 2-1.
 
Valencija je na Mestalli bez prevelikih teškoća dobila Eibar, pa "šišmiši" na četvrtom mjestu, koje garantira kvalifikacije za Ligu prvaka, sada bježi tri boda četvrtoplasiranoj Sevilli. Granada je pobjedom kod Getafea (2-1) produžila nadu u ostanak, iako je andaluzijski klub i dalje pretposljednji, no sada ga od mjesta koje garantira ostanak, a drži ga Almerija, dijele samo tri boda.
 
Espanyol i Rayo Vallecano su u podnevnom dvoboju odigrali 1-1, dok je Elche slavio kod Malage s 2-1, a drugi zgoditak za goste postigao je bivši igrač Hajduka Mario Pašalić.
 
Elche je poveo u 30. minuti, u 72. su ostali bez isključenoga vratara Tritona, da bi u 75. minuti igrač domaćina Duda promašio penal. Minutu prije kraja Pašalić je postigao zgoditak koji Elche i dogodine ostavlja u Primeri.
 
Podsjetimo, Pašaliću je to treći gol za Elche, a već je ranije ovog tjedna zabio jedan u uvjerljivoj domaćoj pobjedi nad Deportivom.
 


Goal Pasalic - Malaga 0-2 Elche- 03-05-2015 by Bundes_Liga

 
 

Widget powered by WhatstheScore.com

Pročitajte više