Počeo mercato na Kantridi: Stigao Špikić iz Širokog Brijega

Foto: NK Rijeka

NOGOMETAŠI Rijeke osvajanjem Kupa zaključili su sjajnu sezonu, a odmah potom je uslijedilo preslagivanje kadra za izazove koje nosi iduća sezona. Čelnici su najavili nekoliko prinova, a prvi igrač koji je došao pod stijene Kantride je mladi branič Jozo Špikić.
 
Ovaj 20-godišnji dosadašnji član Širokog Brijega je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, prošao je liječnički pregled i potpisao četverogodišnji ugovor s Rijekom, po modelu "dva plus dva". Rijeka će Širokom Brijegu platiti 70 tisuća eura za otkupljivanje ugovora ovog braniča.
 
"Drago mi je što sam potpisao ugovor s Rijekom, veselim se svojem prvom nastupu. Poznajem neke igrače kao što su Bertoša, Zlomislić i Krstanović, koji je kao i ja rođen u Tomislavgradu", rekao je na predstavljanju Špikić.
 
"Pratio sam Rijeku cijelu prošlu sezonu, bili su drugi, osvojili Kup Hrvatske, a nadam se da ćemo iduće sezone zagorčati život Dinamu u prvenstvu i da ćemo uzeti duplu krunu", visoke je ciljeve postavio odmah po dolasku novi branič kluba s Kvarnera.

Pročitajte više