Pokrajac: Maldonado me ni u jednom trenutku nije uzdrmao

“CIJELA borba je bila izjednačena, no smatram da je prva runda čisto otišla meni. I u nastavku meča sam bacao više čistih udaraca rukama i nogama. Jedino što je on činio bili su udarci u tijelo. Da sam kojim slučajem pao od jednog od tih udaraca, vjerujem da bi pobjeda otišla njemu. Ostao sam na nogama, izdržao i zaslužio sam ovu pobjedu”, poručio je Igor Pokrajac u mikrofon Arielu Helwaniju odmah nakon završetka borbe s Fabijom Maldonadom.

Je li očekivao da će pobijediti kada je odluka prepuštena sucima?

“Da, naravno. Mislio sam da je najmanje podijeljena odluka, no ovo je najbolji scenarij za mene”, priznao je Pokrajac.

Tijekom meča je nekoliko puta čisto pogodio Maldonada, no ovaj je ostao priseban. Kako to Poki komentira?

“Gledao sam njegove mečeve i protive Kingsburyja i McSweeneyja kada je primio neke zaista snažne udarce, no siguran sam da ja udaram jače. Moram priznati da je izdržao svašta. Pogodio sam ga nekoliko puta zadnjim direktom i s oba koljena. Čestitke Maldonadu, stvarno je čvrst momak”, kaže hrvatski borac.

Što je s njim? I on je dobio par teških pogodaka?

“Niti u jednom trenutku nisam bio uzdrman. Jedino me boljelo kada me udario u uši jer imam problema s njima. Trenutačno su natečena. No, nisam bio u nokdaunu.”

Konstatiravši da konstantno napreduje, Helwanija je zanimala tajna uspjeha?

“Nisam imao ozljeda. Nakon Krysztofa sam opet počeo trenirati. Imam novog kondicijskog trenera koji je i na tom planu popravio stanje. Svaki put napredujem sve više i više. Pokušavam ubaciti neke nove elemente borbe, ovaj put su to bila koljena i udarci nogama. Isplatilo se”, zaključuje hrvatski borac.

Pročitajte više