Pokrajčev trener "Hambi": Ovo je samo 40 posto onoga što Igor može!

GLAVNI trener Igora Pokrajca, Goran Babić “Hambi” za FIghtsite je progovorio o utiscima nakon sjajne pobjede Pokija protiv brazilskog borca Fabija Maldonada na UFC on Fuel 3. Najbolji je hrvatski MMA borac slavio nakon tri runde sudačkom odlukom.

“Iskreno sam presretan. Uvjeren sam da je Igor bio bolji i da je dobio prvu i treću rundu tako da je 29:28 objektivan rezultat. Pobjeda je čista”, poručuje Babić na startu i dodaje:

“Protivnik je bio dobar udarač i stoga je zadovoljstvo veće jer mu se Igor odlično suprotstavio na nogama. No, smatram da je ovo samo 40 posto onoga što Pokrajac zaista zna i može. Treba još raditi na tome da se tijekom susreta može adekvatno opustiti i da bi mogao dati ono što pokazuje na sparinzima.”

Babić je ukazao na neke dobre i na neke loše trenutke.

“Iz meča u meč je to sve bolje i bolje, a diže se i samopouzdanje što je vrlo bitno. Protiv Maldonada je na momente izgleda savršeno, a na momente malo manje dobro. Kada bi se dobri trenuci uklopili u cjelinu, onda bi to bilo jako, jako dobro”, objašnjava Babić i secira dobre segmente meča protiv Maldonada:

“Radio je jako dobro koljena u klinču, zadovoljan sam s brzim direktima prema protivniku i kontrolom protivnika na žici.”

Na kraju je trener čestitao svom pulenu.

“Stvarno mu valja čestitati. Prije dvije i pol godine su ga otpisali iz UFC-a, no on je ustrajao i ovo je zato još veći uspjeh. Kapa dolje jer nitko ovo nije zaslužio više od njega”, zaključio je Babić.

Pročitajte više