Poljud odahnuo: Pescara uplatila 800 tisuća eura

Foto: Duje Klarić/ Cropix

IZGLEDA da je medijski pritisak predsjednika Bijelih Marina Brbića urodio plodom. Talijanska Pescara uplatila je danas drugu ratu za mladog napadača Antu Vukušića u visini od 800 tisuća eura.

Veliko olakšanje donijela je ova uplata splitskom klubu, a pogotovo njegovim djelatnicima koji jedva čekaju isplatu zaostataka.

"Da, sve je u redu, mogu potvrditi da je novac uplaćen. Ali ne bih htio govoriti o iznosu, to je stvar kluba. Eto, izgleda da je ovaj mali pritisak prema Pescari urodio plodom", rekao je Brbić.

"Pa valjda je svima jasno da smo mi samo tražili naš novac, i to po ugovorenim stavkama. Nismo tražili ništa što nam ne pripada, pa ne vidim razloga da se naš postupak stavlja u negativan kontekst", nastavio je.

"Uostalom, isto tako od nas mnogi vjerovnici traže da im platimo dug, od Uefe do svih ostalih, i na to imaju pravo kao što smo mi imali pravo tražiti od Pescare", dodao je u razgovoru za SN.

Bijeli i dalje čekaju novac od Al Ittihada, koji za transfer Anasa Sharbinija duguje oko 1.8 milijuna eura.

"Kamo sreće da možemo izvršiti sličan pritisak na Saudijce pa da plate odštetu za Anasa, ali nažalost komunikacija s Al Ittihadom je izrazito loša, gotovo nikakva. U tom se slučaju ništa nije promijenilo u proteklih desetak dana, predmet smo dali na Fifu i ne preostaje nam ništa drugo nego čekati njihovu odluku", za kraj će Brbić.

Pročitajte više