Potvrđen revanš Stojnića i Rodrigueza, opet će se boriti u Sarajevu!

Foto: Fightsite

DENIS STOJNIĆ , koji je u subotu navečer tehničkim nokautom nakon sramotne sudačke odluke Ismara Šapčanina pobijedio bivšeg UFC prvaka Ricca Rodrigueza na eventu Bosnian Fight Championship, demantirao je navode da je ova borba namještena i potvrdio da američki borac nije nokautiran.

"Ne želim ovu pobjedu, jer nisam kao neke moje kolege. Titule i borbe ne kupujem, nego ih pošteno zaradim u ringu. Za mladog suca Ismara Šapčanina sinoćnji meč je bio prvi veliki zalogaj. Žao mi je što sve tako završilo. Doveo sam u Sarajevo pravog prvaka, a ne nekog izmišljenog. Ismar nije trebao prekinuti borbu i bio sam malo i zbunjen njegovom odlukom. Ako je glava borca van konopaca ringa, on se treba prebaciti unutra. Dobacio sam mu da nas vrati na sredinu ringa. Nažalost on to nije napravio", kazao je Stojnić.

Denis je dodao da Ricco nije ljut na njega, niti on na kolegu iz Amerike.

"Potpisat ćemo novi ugovor i napraviti revanš koji bi trebao biti u veljači ili ožujku sljedeće godine. Naravno opet na istoj lokaciji. Obojica želimo revanš u Sarajevu s tim što ja više neću biti u organizaciji, jer je ovo za mene bilo previše stresno i koštalo me energije", rekao je Stojnić te dodao da uče na greškama i da će revanš suditi iskusni internacionalni sudac.

"Drago mi je da ćemo imati revanš u Sarajevu i što ćemo imati iskusnijeg suca", rekao je kratko Rodriguez koji se i ispričao sucu s BFC-a zbog upućenog srednjeg prsta nakon prekida borbe.

Pročitajte više