Predsjednik makedonskog kluba živi za utakmicu protiv Hajduka: "Želimo ispisati povijest"

Foto: Facebook.com/Horizont-Turnovo

NOGOMETNI klub Turnovo ponos je malog makedonskog sela koje broji oko tisuću stanovnika. Prošlu su sezonu završili na 3. mjestu u domaćem prvenstvu, odnosno izborili su povijesni plasman u 1. pretkolo Europa lige, a tamo su nedavno remizirali na gostovanju u Litvi protiv Suduve (2:2).

S obzirom da su na gostovanju postigli dva pogotka, Makedonci su si olakšali posao u uzvratu, a ako prođu u drugi krug natjecanja igrat će protiv Hajduka.

"Hajduk, najdraži klub još od djetinjstva"

Predsjednik kluba Orce Todorov presretan je zbog povijesnog uspjeha ovog malog kluba, a u razgovoru za Uefa.com priznao je kako priželjkuje okršaj protiv Hajduka.

"Kada sam saznao ishod ždrijeba, rekao sam svojim igračima da imamo priliku igrati protiv jednog od najvećih klubova s područja bivše Jugoslavije. Hajduk je moj najdraži klub još od djetinjstva", rekao je Todorov.

"Bio bih presretan da igramo protiv Hajduka. Vjerujem da ćemo proći u drugi krug i tako ispisati novu stranicu klupske povijesti", nadodao je Todorov.

Hoće li se Todorovu ostvariti želja doznat ćemo 11. srpnja, kada su na rasporedu uzvratne utakmice 1. pretkola Europa lige.

Pročitajte više