Prijelazni rok: Bilić bacio oko na napadača Atletica, Chelsea dovodi 25 milijuna eura vrijednog lijevog beka iz Bundeslige

Foto: Index, Hina

SVAKOG DANA do kraja prijelaznog roka na Indexu pratite vijesti s ljetne tržnice nogometaša.

Chelsea za 25 milijuna eura dovodi beka iz Augsburga
 
Baba Rahman, sjajni lijevi bek Augsburga pred vratima je Stamford Bridgea. Tu vijest povtdio je i Chelsea koji će njemačkom klubu platiti 25 milijuna eura.
 
Bilić bacio oko na Vicente Calderon
 
Slaven Bilić sigurno nije očekivao ovakav početak na Upton Parku. Nakon blamaže protiv Astre, odlučio je pojačati momčad, a prvi na listi želja mu je napadač Atletica Raul Jimenez.
 
Aubameyang još pet godina u Dortmundu
 
Sjajni krilni napadača dortdmunske Borussije Pierre-Emerick Emiliano François Aubameyang, unatoč brojnim ponudama, ostao je vjeran žuto-crnima.
 
"Oduševljen sam što ću i sljedeće godine svoje karijere provesti u Borussiji. Osjećam se fantastično u ovom klubu, u ovom gradu. Dortmund je postao moj drugi dom. Posvećen sam klubu svim svojim srcem i nikad nisam razmišljao o odlasku", rekao je reprezentativac Gabona
 
Lambert iz Liverpoola u WBA

Rickie Lambert napustio je Liverpool. Nalazi se na liječničkom pregledu, a uskoro bi trebao potpisati za WBA.

Walcott i Cazorla produžili s Arsenalom

Arsenal je objavio kako je produžio ugovore s Theom Walcottom i Santijem Cazorlom. "Presretni smo što smo ih zadržali. Riječ je o fantastičnim nogometašima, iskusnim i važnim za našu momčad", komentirao je Arsene Wenger.

Romin ultimatum

Roma je postavila ultimatum Manchester Cityju da se konačno odluči oko prodaje Edina Džeke, kojeg u Rimu žele predstaviti sljedećeg tjedna.

 

Shaqiri na Otoku?

Xherdan Shaqiri je na izlaznim vratima iz Intera, a žele ga mnogi enleski klubovi. Ponuda Stokea je odbijena, ali u igri su još Everton i Crystal Palace.

Velika borba za Stonesa

U borbu za Johna Stonesa, braniča Evertona, uključio se i Manchester United, koji je u tom transferu spreman Evertonu prepustiti i Jonnyja Evansa. Još ranije interes za Stonesa pokazali su Chelsea i Manchester City.

Tottenham želi Wernera

Tottenham će otvoriti pregovore sa Stuttgartom oko dovođenja Tima Wernera, a Leicester nudi oko osam milijuna eura za Caenovog veznjaka N`Gola Kantea.

Sunderland šalje novu ponudu za Fenerovog napadača

Sunderland je spreman poslati novu ponudu za napadača Moussu Sowa nakon što je Fenerbahče odbio 17 milijuna eura.

Danas bi Nantesov veznjak Jordan veretout trebao proći liječnički pregled prije potpisa za Aston Villu.

 

Pročitajte više