Prvi čovjek Bellatora objasnio zašto se nisu dogovorili s Cro Copom

Foto: Fightsite

IZJAVA glavnog čovjeka Bellatora Scotta Cokera dana još u utorak, a vezana uz dovođenje Mirka Filipovića je ostala definitivno u sjeni Cro Copovog trećeg potpisa za elitni UFC. Gotovo da je niti jedan medij nije prenio, niti posebno komentirao izjavu jer je isti dan UFC već objavio da se legenda vraća u kavez.

Coker je gostovao na LIVE chatu portala MMAFighting te se osvrnuo na tekuća događanja u njegovoj promociji. Među ostalim, jedna od tema bio je i eventualni potpis Mirka Filipovića koji je Coker najavio nedavno kao jedan od strateških poteza Bellatora. Već se iz ovog odgovora moglo zaključiti da će Cro Cop potpisati za "nekog drugog", a tu je očito mislio na konkurentski UFC.

Prema tonu odgovora moglo i zaključiti da se dvije strane nisu našle oko financijskog dijela ugovora...

"Razgovarao sam sa svojim ljudima u firmi danas i nisam siguran da ćemo stići do dogovora s Mirkom. Postoji određeni iznos novca koji se za borca, iako je bio značajan poput Mirka,  isplati platiti ili ne platiti u određenom trenutku. Mislim da će završiti negdje drugdje i želim mu svu sreću", kratko je prokomentirao Coker.

Prevedeno, Bellator u ovom trenutku nije mogao parirati UFC-ovoj ponudi, a očito je Dani Whiteu bilo više stalo vidjeti Cro Copa u oktogonu i ne dopustiti da potpiše za Bellator, nego što je samom Bellatoru bilo da na Cro Copovom imenu gradi imidž.

Pročitajte više