Repeša: Poraz boli, ali dat ćemo sve od sebe da uzmemo medalju!



HRVATSKI košarkaši zaustavljeni su u polufinalu Eurobasketa. Litva je slavila sa 77:62, a izbornik hrvatske reprezentacije Jasmin Repeša čestitao je protivniku na plasmanu u finale Europskog prvenstva.

Reakcije s Eurobasketa pratite na Indexovoj temi.



 

"Pobijedila je bolja ekipa. Ekipa koja je bila svježa i to je bilo presudno. Dečki su dali sve od sebe, a ponestalo im je snage", rekao je Repeša.

"Promijenili smo obranu, ali onda ništa nismo pogodili u napadu. Umjesto da se vratimo na minus 1 u trećoj četvrtini, mi promašujemo zicer i onu ubacuju tricu. Kasnije se uvukla nervoza i to je bilo to", objasnio je Repeša pred kamerama nakon poraza.

"Žao mi je, dečki su dali sve od sebe. Mislio sam da možemo do kraja, ali treba biti realan i priznati da je danas pobijedila bolja ekipa. Sada imamo jedan dan da se oporavimo i da uzmemo medalju".

"Napravili smo dobar rezultat na ovom prvenstvu"

Hrvatska će za broncu igrati protiv Španjolske.

"Sinoć smo osigurali plasman na Svjetsko prvenstvo i sigurno nam je pao kamen s ramena zbog toga i to nas je potrošilo. Napravili smo dobar rezultat na ovom prvenstvu, vratili smo publiku i možemo biti zadovoljni. Ipak, sad je najbitnije da napravimo analizu i da damo sve od sebe u utakmici za treće mjesto", za kraj će Repeša.

Pročitajte više