Rijeka "uskočila" Osijeku i kupila Mišića

POZNATO je da Osijek egzistira u neodrživim financijskim uvjetima i bilo kakav posao spasonosan je. Zdravko Mamić često je uskakao klubu u kojem se nekad sklanjao iz Dinama i koji doživljava svojim.

Posljednji put uletio je kupnjom Dine Špehara, a ovih dana našao je prostor da dovede Josipa Mišića i Bornu Barišića, mlade prvotimce Osijeka. Nakon žestoke reakcije navijača zbog Mamićeve široke ruka koja obično traži i "rikverc", gazda Dinama teatralno je odustao od pripomoći.

Uskočio je, Damir Mišković i kupio 20-godišnjeg veznjaka i jednog od najboljih igrača Osijeka. 

"Zadovoljni smo Josipovim dolaskom. Doveli smo jednog od najtalentiranijih igrača u svojem godištu i mladog reprezentativca koji će kod nas sigurno pokazati svoj potencijal", rekao je zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance.

Zadovoljstvo dolaskom u Rijeku istaknuo je i sam Josip kojeg na Kantridi očekuju mnogi novi izazovi.
 
"Presretan sam što sam došao u klub koji piše ovako lijepu nogometnu priču. Nadam se da ću ovdje napredovati još više i stasati u boljeg igrača. Čuo sam od mnogih da je trener odličan, da ću od njega puno naučiti i pokušat ću se nametnuti za mjesto u momčadi. Ciljevi? Puše se za vrat Dinamu, u igri smo za Kup i sigurno će biti puno dobrih utakmica i izazova koji su pred nama. U novoj godini samo neka bude zdravlja, a za ostalo ćemo se već potruditi", istaknuo je Josip Mišić koji će službeno biti predstavljen nakon početka priprema.

Pročitajte više