Rio Ferdinand: Bilić nije nimalo poletio

Foto: Getty Images / Guliver image

SREDINOM 90-ih počelo je prijateljstvo Slavena Bilića i Rija Ferdinanda. Bilić je u West Ham stigao kao zvijezda, a Ferdinand je tek čekao svoju priliku. Kada je Bilić otišao u Everton, otvorio je poziciju braniču koji će postati stožernim igračem engleske reprezentacije. Nastavili su se družiti, a profesionalni put spojio ih je opet u kvalifikacijama za Euro 2008. Bilić je bio na klupi Hrvatske i pobijedio je Ferdinandovu Englesku. Nedavno je dugogodišnji branič Manchestera zaključio karijeru, a Bilić tek započeo svoj menadžerski put na Otoku. Ferdinand mu je velika podrška. U razgovoru za službeni web West Hama kazao je da jedva čeka vidjeti Bilićevu momčad u nastavku prvenstva.

"Svjestan je kakav ga pritisak čeka, nije ga ponijelo, ostao je čvrsto na zemlji nakon pobjede protiv Arsenala. Razgovarali smo nakon utakmice, svidjelo mi se što nije poletio", kazao je Ferdinand.

"Doveo je kvalitetna pojačanja i udario svoj pečat ekipi. jedva čekam vidjeti kako će izgledati u nastavku sezone. Odradio je prijelazni rok vrlo mudro. Payet je fantastično pojačanje, lani je bio među najboljim dodavačima u Francuskoj i bez problema se na samom startu prilagodio Premiershipu", dodaje.

West Ham danas od 16 sati po hrvatskom vremenu dočekuje Bournemouth u 3. kolu Premiershipa.

Pročitajte više