Rummenigge o polufinalu s Barcelonom: Mandžukićev izostanak je bolan

Foto: AFP

KICKER je u ponedjeljak donio veliki članak o Mariju Mandžukić, gdje ga se opisuje kao fanatičnog borca koji se nikada ne predaje.

"Mandžukić je stalno koncentriran na postizanje golova i općeniti napredak. Među brojnim pobjednicima u Bayernovoj momčadi, Hrvat je veliki pobjednik. Jedna stvar su postignuti golovi, a drugu je teže opisati. Čine je duge trkačke dionice i dobra defenzivna igra", stoji u članku.

"To je stvar stava, Mandžukić želi davati 100 posto od sebe u svakoj utakmici i na svakom treningu. Nikad ne odustaje, uvijek pokušava ispočetka doći do lopte. I kad već pomislite da je izgubio duel, iznenada se vrati", piše Kicker.

Koliko je Mandžukić važan za Bayern svjedoči i izjava izvršnog predsjednika kluba Karl-Heinza Rummeniggea nakon što je postalo jasno da 26-godišnji napadač zbog akumuliranih žutih kartona neće moći igrati u prvoj utakmici polufinala protiv Barcelone.

"Imamo dvije dobre zamjene za Mandžukića, ali njegov izostanak je bolan. Pokazao je koliko svojom kvalitetom donosi našoj momčadi", rekao je Rummenigge.

Pročitajte više