Sandra Perković se oporavlja u Irskoj: "Stručnjaci rade na mojim slabim točkama"

Foto: Hina

NAJBOLJA hrvatska sportašica Sandra Perković po završetku uspješne atletske sezone odlučila se na sedmodnevni oporavak u Irskoj, gdje se u tamošnjoj klinici Star oporavlja od naporne sezone, ali i priprema za narednu.

"Iako sad svi misle da je krenuo odmor i uživanje, nije baš tako jer se nalazim u Irskoj, u poznatoj klinici. Moje tijelo je jako izmoreno i isrcpljeno, te mu je potreban adekvatan oporavak. U klinici stručno osoblje radi na mojim slabim točkama, te slažemo plan kako osvježiti i pripremiti tijelo za početak sezone kako bi opet moglo izdržati napore kojima se izlažem", stoji u Sandrinoj poruci iz Irske.

Najbolja diskašica svijeta je ove sezone po treći puta zaredom osvojila Dijamantnu ligu, postala je europska prvakinja i bacila 71.08 metara - novi osobni i nacionalni rekord, te najbolji rezultat u svijetu u posljednje 22 godine.

Perković sljedeće sezone čeka Svjetsko prvenstvo koje će se krajem kolovoza održati u Pekingu, a cilj joj je opet pobjeda u Dijamantnoj ligi, te rušenje rekorda mitinga na svakom natjecanju na kojem nastupi.

Pročitajte više