Sandra u Parizu lovi rekord mitinga: "Kad sam ja dobra, nitko mi ne može parirati"

Foto: Hina

SANDRA PERKOVIĆ sutra ide po novu pobjedu na mitingu Dijamantne lige. "Na priškom Saint-Denisu disk bi mogao letjeti, ako bude lijepo vrijeme, jako daleko", najavila je svoj nastup najbolja svjetska diskašica.

"Osjećam se dobro, mislim da disk može ići daleko. Konkurencija je opasna, dolaze Top 10 najboljih na svijetu koje će pokušati skinuti i uzeti mi prvo mjesto. Nadam se da im to neće uspjeti ali ne želim ništa prognozirati, već samo poručiti da sam spremna", rekla je Perković i dodala je da je zdravlje dobro, da je ustabilila tehniku.

"Sve to mi daje vjeru da će disk ponovno završavati na velikim daljinama, te ću probiti rekord mitinga koji iznosi 65 metara", poručila je iz Pariza Sandra Perković.

"Kad sam ja dobra znam da mi nitko ne može parirati, nadamo se da će se u subotu sve poklopiti i da ću izvrtiti hitac onako kako ja najbolje znam i onda se ne moram ništa bojati", rekla je samouvjerena Sandra Perković.

Podsjetimo da će sutra nastupiti i dvije naše visašice. Na zalitištu će se naći Blanka Vlašić i Ana Šimić, a i tu će biti vrlo jaka konkurencija, jer dolaze sve najbolje na svijetu - izuzev Ane Čičerove.

Pročitajte više