Srbi žale za Stankovićem, Vidićem i Ljajićem: "Desetkovani stižemo na noge Hrvatima"

Foto: Screenshot; Kurir-info.rs

"MJESEC dana prije velikog derbija cijelog kvalifikacijskog ciklusa na europskom tlu, Hrvati mogu početi s trljanjem ruku iz zadovoljstva zbog dolaska oslabljenih 'orlova'", piše Kurir, koji smatra kako bi se "druga pjesma pjevala da Siniša Mihajlović raspolaže najboljim srpskim nogometašima".

Kako bi, prema Kuriru, trebala izgledati najbolja postava srpske reprezentacije?

Za "jedinicu" bi se borili Željko Brkić i Vladimir Stojković, a obranu bi predvodio Nemanja Vidić, dok bi kraj njega bili Subotić, Kolarov i Ivanović. Pozicija zadnjeg veznog bila bi rezervirana za Dejana Stankovića te Nemanju Matića, a uz standardne Đuričića i Đorđevića napad Srbije bi predvodili Adem Ljajić i Lazar Marković.

Realnost je, pak, nešto drugačija. Naime, Srbija bi na Maksimiru trebala istrčati u sastavu Stojković na golu, dok bi ispred njega trebali biti Subotić, Nastasić, Kolarov i Ivanović. Petrović i Ignjovski predviđeni su na poziciji zadnjih veznih, a umjesto Ljajića i Markovića trebali bi zaigrati Tošić ili Sulejmani, dok će Markovića zamijeniti Tadić.

Kurir napominje kako je "domaćin bez problema, budući da nije zabilježen slučaj koji bi mjesec dana prije utakmice na Maksimiru nekog igrača izbacio iz konkurencije za momčad 'kockastih'".

Podsjećamo, utakmica između Hrvatske i Srbije na rasporedu je 22. ožujka.

Pročitajte više