Štimac počeo slagati stručni stožer: Alen Bokšić vraća se u hrvatski nogomet?!

SLAVEN BILIĆ je najavom svog odlaska s mjesta izbornika nogometne reprezentacije nakon Europskog prvenstva dao više od mjesec dana vremena vodstvu Saveza da potraže nasljednika. I nije im dugo trebalo, čak ni uz sav kaos i smjenu generacija u Rusanovoj.

Igor Štimac trebao bi postati novi izbornik, potporu novog predsjednika HNS-a Davora Šukera već ima, a s njime je već razgovarao i o detaljima ugovora koji bi, prema pouzdanim izvorima, trebao biti unosniji od sadašnjeg Bilićevog.

Štimac ima još jedno iznenađenje. U hrvatski nogomet želi vratiti Alena Bokšića i to u stožer reprezentacije. Aktualni stožer nakon Eura seli s Bilićem u Rusiju. Iako Bokšić još nije riješio pitanje trenerske diplome, taj detalj stigne promijeniti prije nego se zakuha novi kvalifikacijski ciklus za Svjetsko prvenstvo.

Bokšićev angažman u hrvatskom nogometu do sada se činio nemoguć, nije mu odgovarala atmosfera u HNS-u, proslavljeni golgeter nije imao interesa surađivati ni s Bilićevim stožerom, čekao je promjene, a dolazak Štimca na izborničku klupu čini se kao savršena prilika za povratak.

Pročitajte više