Navijači Dinama došli navijati na Maksimir. Pogledajte atmosferu

Foto: Index

ČETIRI kola prije kraja sezone na Rujevici se igra derbi koji bi mogao odlučiti ovogodišnjeg prvaka SuperSport HNL-a. Prvoplasirani Dinamo dolazi kod drugoplasirane Rijeke s bodom prednosti na tablici i u boljem rezultatskom nizu. Momčad Sergeja Jakirovića ima osam prvenstvenih pobjeda zaredom, dok je sastav Željka Sopića u prošlom kolu izgubio kod Lokomotive i tako pao s vrha ljestvice, na kojem je bio od 21. kola. Dinamo do prošlog vikenda još uopće nije vodio na tablici.

Rijeka u tri dosad odigrana ogleda s Dinamom ove sezone ne zna za pobjedu. Na Maksimiru je oba puta bolji bio domaćin, dok je na Rujevici bilo je neriješeno. Dinamo je tako ujedno osigurao i bolji međusobni omjer, što će biti odlučujući faktor ako ekipe na kraju budu poravnate po broju bodova.

UŽIVO Zajedničko gledanje utakmice Rijeka-Dinamo na Maksimiru

Objavljuje Index.hr u Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Navijači Dinama su u velikom broju otišli na Rujevicu, no onaj dio njih koji nije mogao, dobio je priliku podržati svoju momčad u fan zoni na Maksimiru gdje se prije početka utakmice okupio velik broj njih koji će tamo gledati prijenos iz Rijeke. 

 

Pročitajte više