Šuker naljutio Srnu: Igrači traže ulaznice za Srbiju, HNS ih nema dovoljno za sve?

Foto: Ante Čizmić / Cropix

HRVATSKI nogometni savez krenuo je u posljednju fazu priprema za utakmicu Hrvatske i Srbije na Maksimiru 22. ožujka. U petak će na press konferenciji iznijeti sve detalje oko organizacije.

Dan ranije službeno su potvrdili ono što se zna već mjesecima - gostujućih navijača neće biti u Zagrebu, kao niti u Beogradu na uzvratu. Takav su plan napravili čelnici HNS-a i FSS-a zbog straha od navijačkih incidenata, te ga iznijeli UEFA-i i FIFA-i.

Prostor određen za goste HNS bi trebao lako napuniti. Tisuće navijača iz cijele Hrvatske i dijaspore već je proslalo upite za ulaznice, ali neće svima biti udovoljeno. Neće čak ni hrvatskim reprezentativcima.

Kapetan Darijo Srna navodno se i pobunio protiv raspodjele ulaznica za Srbiju te Šukeru odbrusio: "Onda se ti skini pa igraj", piše Jutarnji. Predsjednik HNS-a navodno je dobio ružne poglede i od još nekih igrača koji su htjeli ulaznice za svoju obitelj i prijatelje, ali s onime što ima na raspolaganju ne može sve zadovoljiti. Maksimir ionako neće biti dovoljno velik za sve koji žele doći.

Pročitajte više