Tornado Ciboni: Podrška sudaca, sumnjivi transferi i rješenje dugova preko noći pokazatelj su vašeg poštenja i moći

Foto: Hina

CIBONA je izborila i treće finale ove sezone. Nakon Kupa Dražena Petrovića i ABA lige, u kojima su podizali trofeje, igrat će i za naslov prvaka Hrvatske koje su lani osvojili. I ponovo će igrati protiv Cedevite koju su tukli prije godinu dana, pa ponovo u Draženovom kupu i u beogradskom finalu regionalne lige.

> Cibona pomela Zadar za novo finale s Cedevitom, Rimac prebacio lopticu: "Nismo favoriti"

Dok klub već godinama grca u dugovima koje suradnici zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića rješavaju na razne načine, kroz dvoranu pod Tornjem stizale su najveće hrvatske zvijezde i dobro plaćeni Amerikanci, vitrine se pune trofejima, a ove godine Vukovi su učinili što ni sami nisu očekivali, plasirali su se u Euroligu. No, još uvijek su pred njenim vratima, imaju rok do sredine lipnja da riješe financijske dubioze inače će svoje mjesto prepustiti nekom od srpskih klubova.

Ono što Cibona, odnosno njena trenutna uprava uspješno radi otkako je preuzela klub 2010. godine graniči sa pravim čudom.

Čude se tome i navijači Zadra koji su s tribina sinoć bocnuli nekad velike rivale: "Podrška sudaca, sumnjivi transferi i rješenje dugova preko noći pokazatelj su vašeg poštenja i moći".

Više o Ciboninoj sezoni

Pročitajte više